yampin: Det suger! Bloggtoppen.se Allmänt Allmänt SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen

onsdag 17 december 2008

Det suger!

Det är tragiskt att se hur mycket skit det finns i haven. I Linköping brukar man varje år anordna en dykning i Stångån där olika dykteam får tävla mot varandra och plocka upp skräp. Det är sjukt mycket som hamnar där på bara ett år. Vad gör människor egentligen?


Behöver du ett effektivt och bra antivirusprogram ? Prova NOD32 nu.


Stångån är som en droppe i världshaven. Hur mycket skräp ska det inte finnas på havets botten? Det är märkligt att jorden består när vi människor gör allt för att förstöra den.

Melodifestivalens jokrar är inte några stjärnor precis... men att lyfta fram Jerry williams och Lill-Babs som bättre alternativ är att yra i nattmössan!

"Låt den rätte komma in" är en av årets tio bästa filmer enligt Sight & Sound som frågat 50 tunga filmkritiker. Men det var på håret eftersom den placerade sig på en delad nionde plats... Sedan tror jag att det är väldigt många kvinnor som har fått rådet enligt titeln...


Film är bäst när det är gratis. Bli medlem och få gratis biobiljetter!

Det verkar ha varit en jämtländsk anstormning i och med att Jannez blev det sista bandet till finalen i Dansbandskampen. Zlips kommer väl därifrån någonstans också tror jag. Sångaren i Jannez har helt klart en av dansbandsvärldens bästa röster - i alla fall av de som jag har hört (Obs jag är ingen expert...).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar